Skip to main content

Frederike Schüller, interieurstyliste

Met een moeder die de prachtigste dessins ontwierp voor Franse modemerken valt de appel niet ver van de boom. Ik ben ‘behept’ met haar creatieve DNA en maak daar volop gebruik van voor mijn grote liefde: interieurstyling.

Kleur en design, ik hou wel van een statement. Mijn klanten ook – zij willen een comfortabel interieur dat nét even anders is. Ze houden van kunst en cultuur, en willen hun unieke levensstijl weerspiegeld zien in een interieur dat zowel gedurfd als duurzaam is.

Wil je meer kleur en duurzaam design in je huis?

Dan ben ik de interieurstylist die je zoekt. Ik help je een interieur te creëren met personality, waar balans is tussen comfort, functionaliteit en vormgeving.

Want een designstoel kan nog zo’n mooi verhaal hebben, hij moet wel lekker zitten. Bij (duurzaam) design is tijd en liefde gestoken in elke stap van het creatieproces. En dat doe ik ook in de samenwerking met jou. Door goed te luisteren, mijn kennis en kunde in te zetten en je te betrekken bij het ontwerpproces creëren we samen een interieur waarin jij/jullie jezelf herkent.

Ben je benieuwd naar wat ik voor je interieur kan betekenen? Neem contact op via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Whatsapp 06-28446773, of geef me een belletje.

Mijn home base is Leiden, Zuid Holland maar ik werk ook daarbuiten.