Frés Interiors InterieuradviesInterieuradvies

Ik geef persoonlijk interieuradvies op maat. Voor mijn stylingadvies laat ik me leiden door jouw huis, jouw smaak en jouw wensen.

Frés Interiors biedt de volgende styling en advies mogelijkheden:

Interieuradvies Light

Heb je korte vragen over de inrichting van je woning? Dan kun je telefonisch of per email advies ontvangen over diverse woonstijlen, waar vind ik goede woonwinkels, waar vind ik meubels en accessoires die duurzaam gemaakt zijn, hoe werkt een donkere muur in mijn huiskamer, waar vind ik mijn stijl, etc, etc.
Tarief: € 45,= per half uur. *

Interieuradvies Medium

Frés Interiors komt bij je thuis en adviseert ter plekke over aanpassingen en (re)styling van je interieur. Denk daarbij aan kleurgebruik, indeling van de woonruimte(s), styling van woonaccessoires en/of verlichting. Wil je graag dat ik met je mee denk over de inrichting van je (nieuwe) huis? Na een vrijblijvend telefonisch intakegesprek kom ik bij je thuis langs om de mogelijkheden te bespreken.

Ter inspiratie en om de keuze te vergemakkelijken neem ik beeldmateriaal, kleurstalen en andere materiaalsamples (behang, stoffen etc.) mee. Samen komen we tot een passende keuze in indeling, kleur en/of materialen. Indien gewenst ontvang je een ‘boodschappenlijst’.

Tarief*
Voor een Medium interieuradvies hanteert Frés Interiors een uurtarief van € 90,=
 

Frés Interiors InterieuradviesInterieuradvies Large

Aan de hand van een aantal duidelijke stappen biedt Frés Interiors een totaalplan voor de (her)inrichting van één of meer vertrekken in je woning.

Oriëntatiegesprek

Het eerste gesprek vindt plaats bij jou thuis, vrijblijvend en zonder kosten. Dan bekijken en bespreken we samen de ruimte(n) die je wenst te veranderen. We gaan uitgebreid in op je woonsituatie, je leefstijl, wensen en verwachtingen, je voorkeuren wat betreft kleuren, dessins en materialen. Als dat nodig is meten we direct de ruimte(n) op. Aan de hand van het oriëntatiegesprek stel ik een indicatieve offerte op.

Interieurvoorstellen

In deze fase vertaalt Frés Interiors de tijdens het oriëntatiegesprek opgedane kennis m.b.t. jouw wensen in diverse opties hoe de ruimte het best ingericht kan worden. Een interieurvoorstel bestaat uit een plattegrond, sfeercollages, kleurplan en een voorstel voor materialen, meubilair, verlichting en accessoires.

Advies aan je voorleggen

Vervolgens komt Frés Interiors weer bij je thuis om het advies aan je voor te leggen. We bespreken de interieurvoorstellen en komen samen tot keuzes. Blijkt dat je meer hulp nodig hebt, bijvoorbeeld in de zin van het opstellen van een shoplijst, het vinden van betrouwbare vakmensen e.d., dan ben je ook hiervoor bij mij in goede handen!

“Met een goed interieurplan voorkom je miskopen die achteraf niet bij je interieur passen, te groot of te klein voor de ruimte zijn”.

Tarief*
Voor een Large interieuradvies hanteert Frés Interiors een uurtarief van € 90,=

* De prijzen zijn inclusief 21% BTW en reiskosten tot 15 km vanaf Leiden.
Daarbuiten geldt een kilometervergoeding van € 0,25 per kilometer.