Skip to main content

ontwerp & styling

Je woonkamer compleet (opnieuw) indelen en inrichten is best een klus. Zeker als je iets anders wilt dan je in de woonbladen ziet. Ja, een beetje zoals dit, maar nee, niet zoals dat. Rust en balans, maar wel met kleur. En meer kunst en design. Niet de standaard meubels, maar net even anders.

Intake

Voor een intake kom ik bij jou/jullie thuis. We nemen ruim de tijd om kennis te maken en alle wensen te inventariseren. Waar willen jullie naartoe met de in te richten ruimte? Wat zijn de knelpunten? Welke meubels en items blijven, welke mogen weg? Wat past bij jullie, en wat niet?

Wensen en mogelijkheden inventariseren

Ik stel veel vragen, ook aan de hand van het Interieurspel dat ik met jullie speel. Een leuke en eenvoudige manier om jullie smaak te peilen. Hoe meer ik op voorhand weet over jullie wensen, verwachtingen en voorkeuren, hoe beter mijn eerste ontwerpvoorstel wordt.

Twee ontwerpen om uit te kiezen

Meestal maak ik niet één, maar twee ontwerpen. Tijdens dit proces hebben we veelvuldig contact omdat ik wil sparren met jullie over de sfeer- en interieurborden die ik maak. Met deze feedback creëer ik binnen een paar weken twee ontwerpen die beide in de smaak zullen vallen. Ik zorg ervoor dat het moeilijk kiezen wordt!

Aan de slag met de uitgewerkte plannen

Uiteindelijk gaan jullie aan de slag met het door jullie gekozen ontwerp. Dat bestaat naast een driedimensionale schets natuurlijk ook uit een indelingsplan, een meubelplan, een kleurenplan en een verlichtingsplan. Helder uitgewerkt, zodat het realiseren van jullie droominterieur een eenvoudige invuloefening wordt, met een geweldig resultaat!

Begeleiding en styling

Leven er nog vragen? Loop je tijdens het inrichten nog ergens tegenaan? Ik ben er natuurlijk voor je, en in de laatste fase help ik met het afstylen van je interieur. Samen zetten we, met de leukste accessoires, de puntjes op de i. Wedden dat het mooier wordt dan je ooit had durven dromen?

Kosten: op aanvraag
Optioneel Samen shoppen: op aanvraag