Skip to main content

projecten & inspiratie

project Rotterdam I

De dame voor wie ik dit ontwerp maakte is (goed te zien!) dol op roze. Zij was erg enthousiast over mijn idee om de make over van haar woonkamer een roze ton-sur-ton sfeer mee te geven. En zeker met de eyecatcher als deze wanddecoratie om de setting meer swung te geven. Kleur, materialen en vormen in balans!

project Rotterdam II

‘Kun je een comfortabele logeerkamer ontwerpen met veel kleuren blauw’? Dat was de vraag van een klant die graag zijn gasten in huis wil laten overnachten als het laat is geworden na een gezellig avondje uit. De kleur blauw als uitgangspunt voor een slaapkamer is altijd een goed idee: het zorgt voor rust en kalmte. Toefje okergeel erbij voor de frisheid!

project Alphen aan den Rijn

Vintage design is het uitgangspunt van dit ontwerp, gemaakt voor een jonge vrouw en haar dochter. Wens was veel kleur, de witte bank en de vintage buffetkast moesten blijven. De fauteuil heeft een make over gekregen met een groene stof, nieuwe kussens en een mooi kleed en verlichting in vintage-style maakt het geheel af!

project Den Haag

De opdrachtgeefster van dit ontwerp is gek op kleur en gaat een lekker opvallende print niet uit de weg. Dat is goed terug te zien in het eindresultaat! Het felle oranje gecombineerd met het zachte blauw zorgt voor een mooie balans in haar woonkamer. Het wordt niet onrustig ook al heeft het Élitis behang een stevig dessin.

project Katwijk aan Zee

Voor een gezellig stel uit Katwijk aan Zee heb ik dit interieurontwerp gemaakt naar aanleiding van een verbouwing van de living. Het behang van Arte is de eyecatcher en verzacht de ietwat stoere designitems zoals de bank en het vloerkleed. Een mooie match die echt bij het verhaal van deze klanten past.

project Bennekom

Voor deze woonkamer was het belangrijk dat er nieuwe gordijnen en behang werden bedacht, passend bij de nieuwe, steenrode Pode fauteuils. Daarnaast was functionele en sfeerverhogende verlichting een issue .Deze wendbare booglamp was een schot in de roos: zowel gezellig als goed om bij te lezen!

inspiratie I

Vloerkleden zijn tegenwoordig vaak echte kunstwerken die een mooiere plek verdienen dan op de grond! Dit is een mooi voorbeeld, ontworpen door Jaime Hayon, een Spaanse kunstenaar die de prachtigste designitems voor het interieur creëert. Aan de muur bevestigd is het een echte showstopper en nog goed voor de akoestiek ook!

inspiratie II

Mijn klanten tonen zich in eerste instantie nogal 'behoudend' als het op kleurgebruik in hun interieur aan komt. Ze houden van veilig en willen zich geen buil vallen. Ik kijk hoever ik ze kan geruststellen door mooie en niet te wilde kleurcombinaties te laten zien. Waar dan toch altijd iets tussen zit waar ze enthousiast van worden!

Inspiratie III

Voorstellen om de basis rustig te houden en kleuraccenten in accessoires en kunst toe te passen worden vaak door mijn klanten omarmd. Als de gevolgen van kleurgebruik maar overzichtelijk zijn: zo zijn accessoires makkelijk te vervangen en dat muurtje kun je makkelijk overschilderen, toch?!