Verkoopstyling / Vastgoedstyling

Frés Interiors

Verkoopstyling verbeterd aanzienlijk de verhandelbaarheid van onroerend goed. De eerste indruk is van cruciaal belang in het verkoopproces van je woning. Wist je dat in 95% van de gevallen de potentiële koper afhaakt omdat de eerste indruk niet goed was?! Schroom niet en vraag Frés Interiors om advies. We zien in één oogopslag wat nodig is om je woning er op zijn aantrekkelijkst te laten uit zien. Denk aan een overzichtelijke indeling, een juist kleurgebruik van je woning en/of achterstallig onderhoud dat aangepakt moet worden.

Het is per slot van rekening een kwestie van goed inspelen op de juiste doelgroep potentiële kopers en hun gevoel. Wonen is per slot van rekening emotie!

Werkwijze

Frés Interiors komt bij je langs om je wensen en verwachtingen te bespreken. We bekijken samen de woning. Aan de hand van deze afspraak wordt een gedetailleerd rapport opgesteld met daarin per vertrek de aan te passen zaken. Vervolgens is de keuze aan jou om verder gebruik te maken van mijn verkoopstyling of om zelf aan de slag te gaan.

Wil je een kort advies per email? Dan is de digitale Quickscan ideaal. Na een kort telefonisch intakegesprek stuur je per email foto’s van je woning en ik geef je tips en tricks op maat. Voor een leegstaande woning is het mogelijk deze door Frés Interiors in te laten richten met huurmeubels.

Tarief*

  • Adviesrapport verkoopstyling: €195,=
  • Digitale Quickscan: €95,=
  • Verkoopstyling op maat: je ontvangt een passende offerte.
  • Meubelverhuur: je ontvangt per mail een offerte.

* De prijzen zijn inclusief 21% BTW en reiskosten tot 15 km vanaf Leiden.
Daarbuiten geldt er een kilometervergoeding van € 0,25 per kilometer.

Algemene voorwaarden (NL) | General terms and conditions (En)